Met een neus voor feesten is dit de nummer 1 feestdj voor uw tentfeest, pleinfeest, dorpsfeest, evenement of festival. Een hoog interactie gehalte en hits die letterlijk op hoog tempo om de oren vliegen met zo nu en dan zelfs een kans op een live optreden. FeestDj Danny M die met zijn Brabantse roots elk evenement tot een groot feest weet te brengen. Met meer dan 30 jaar ervaring een brede interesse in de diverse muziekstijlen inzetbaar op praktisch elk feest. Ook snel schakelen binnen deze muziekstijlen is geen enkel probleem.
   Home            Themadisco's           Entertainment           Equipment           Contact
Latinoss
FeestDj
Danny
M
Dj DANIELDj DANIEL
WALKERWALKER
Een house, lounge & disco dj van het eerste uur. Al meer dan 30 jaar actief als dj met een passie voor muziek, en dat kun je merken in al zijn optredens en mixen. Dit alter-ego van FeestDj Danny M laat een heel andere kant zien van de muziek kennis van deze dj.
Dj Daniel Walker is uitermate geschikt voor Uw Strandtent, Dance-Classics Party, Housefeest, Business Gala en alle andere plekken waar House, Lounge, Disco en zelfs Latin de muziek van Uw keuze is.
2 dj's die hun krachten bundelen en die overal een zomers feestje maken. Op hun zonnige klanken kun je gewoon niet stil blijven zitten. Latin, House, Salsa, Lounge of gewoon muziek met een zomers tintje.
Deze jongens weten je zelfs op een winterseavond een zomers gevoel te geven.
En voor de ultieme ervaring boek je hun complete show Latin Salon. Waarin er voor een complete beachclub sfeer gezorgt word.
2 Brabantse dj's die hun brabantse charmes en gezelligheid in de strijd gooien om van elk feest een enorm succes te maken. Het publiek word tijdens de show vermaakt met zang, muziek & interactie.
In 1 woord FEEST. Ook hier zijn weer diverse themashows mogelijk waarbij het interactie gehalte nog eens een boost krijgt, maar Hij'n'Ikke zijn ook extreem geschikt voor Uw Tentfeest, Pleinfeest, Dorpsfeest of Festival
Latinoss
2 oude rotten in het vak die hun jarenlange ervaringen en kennis voor feesten hebben samengevoegd tot een daverende spetterende feestact. Deze liveact kenmerkt zich met name in hun muziekkeuze, het hoge inteactie met het publiek, zelfspot en is hiermee uitermate geschikt voor nagenoeg elk feest of evenement, groot of klein. Tevens is deze act te combineren met een van de themashows.
De naam van het bedrijf zegt het al "Met Daan", want al het entertainment is met daan. Het brein achter dit alles is Daniel Moermond. Daniel heeft zoals al eerder vermeld ruim 30 jaar ervaring in de muziek en entertainment branche. Dankzij deze jarenlange ervaring en zijn hoog improvisatie vermogen is hij behalve als dj en zanger ook inzetbaar als presentator of als gastheer.
MEER INFO
MEER INFO
MEER INFO
MEER INFO